top of page

Over ons

Persoonlijke aanpak

Bij Autorijschool J’s Way worden de rijlessen aangestuurd door de nieuwste lesmethodes. Onze jonge en dynamische aanpak tekent voor kwalitatieve rijlessen.
De voortgang van de opleiding houden we bij op een instructiekaart. Bij ons kan je rekenen op een Vaste rij-instructrice, een persoonlijk &  betrouwbare aanpak, hoge kwaliteit rijlessen tegen concurrerende tarieven.
Met onze frisse dynamische aanpak haal je niet alleen snel je autorijbewijs, maar word je ook een prima chauffeur met een goede kijk op het verkeer, zowel in het drukke Amsterdam als daarbuiten. Heb je last van angst in het verkeer? Ook dan kunnen we je goed helpen. Als je bij Autorijschool J’s Way je rijbewijs haalt, zit je straks zelfverzekerd achter het stuur en kun je veilig deelnemen aan het verkeer.

 

Intakeles

Wil je starten met rijlessen, maar twijfel je nog aan voor welke rijschool je gaat kiezen? Je stelt jezelf vragen als: Hoe lang duurt het voordat ik mijn rijbewijs heb? Waar lessen mijn vrienden? Is mijn instructrice vriendelijk en kan hij of zij goed uitleggen? En niet onbelangrijk: hoe duur zijn mijn rijlessen?

Kies nu voor een intake bij Autorijschool J’s Way zodat we jou direct inzicht kunnen geven in hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben. Tijdens de intake maak je ook direct kennis met je instructrice en krijg je advies over welk rijlespakket het beste bij je past. Je weet dan meteen waar je aan toe bent!

 

Theorie

Autorijschool J’s Way biedt ook theorieopleidingen aan. Is er iets niet duidelijk of maak je op een bepaald punt vaak fouten, dan kunnen wij uitleg geven en aan zo’n punt extra aandacht besteden tijdens de rijles. Zo combineer je theorie en praktijk voor een goed begrip van de lesstof en een optimaal resultaat van je autorijlessen.

 

Tarieven

Autorijschool J’s Way gaat voor een dynamische aanpak en zal samen met jou bekijken hoeveel autorijlessen er nodig zijn. Met onze scherpe tarieven is een les goed betaalbaar en natuurlijk geven wij niet meer autorijlessen dan nodig is.

Kijk op de pagina Tarieven om de verschillende pakketten te zien die wij aanbieden.

 

Vanaf 16,5 jaar starten met rijlessen

Door 2toDrive kun jij nu al vanaf 16,5 jaar starten met het volgen van rijlessen. Vanaf je 17e mag je het praktijkexamen afleggen voor het rijbewijs B. Tot je 18e mag je rijden onder begeleiding van een coach. Wil jij ook meedoen? Bekijk dan snel Wat is 2toDrive of de Veelgestelde vragen voor meer info. Nog niet helemaal overtuigd? Kijk dan hier http://www.2todrive.nl/

bottom of page